En hoe is het zo gekomen...
En hoe is het zo gekomen dat ik nu 'aan de bak' ben? Dat zit zo...
Na het afronden van mijn opleiding aan Groene Kookacademie in 2016, ging ik in de keuken werken
van de geweldige biologische winkel De Nieuwe Graanschuur in Amersfoort.
Voor de taartenvitrine in de winkel wilde ik een vaste taart in de collectie.
Voorwaarden: topkwaliteit, superlekker en glutenvrij*.
Dat laatste omdat er regelmatig klanten vroegen naar glutenvrij/arm gebak.
Na 3 weken experimenteren en veel proeven;>) had ik een heerlijke chocolade-sinaasappeltaart bedacht.
Een taart met de intense smaak van pure chocolade en verse sinaasappel!
De taart is nu al een paar jaar een vast item in de taartenvitrine en de reacties zijn altijd zeer enthousiast
van verslavend lekker tot hemels en verrukkelijk. De taart is in Amersfoort, Leusden en Utrecht te koop.
En om meer mensen te bedienen heb ik het recept iets aangepast en is de oorspronkelijke taart
nu ook als luxe brownie en truffel te koop.
Deze zijn minder kwetsbaar dan de taart en kunnen daardoor verzonden
worden per (brievenbus)post door heel Nederland.
Zo kunnen nog meer mensen genieten van pure chocolade-sinaasappelverleiding :>)
- ENJOY! -
Graag tot ziens!
Petra
*het taartje wordt gebakken zonder gluten, maar spoorvrij kan ik niet garanderen. Daarom noem ik het 99,9% glutenvrij